Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Σπάνιες rock φωτογραφίες...




Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις. Μια φωτογραφία με τον Elvis να παίζει μπιλιάρδο, πιθανότατα να «αξίζει» εκατομμύρια λέξεις. Γιατί, μία με τον Ozzy Osbourne να… δαγκώνει νυχτερίδα κατά τη διάρκεια συναυλίας του; Ή αυτή, της αγγελίας που είχαν δημοσιεύσει οι Iron Maiden πριν καμιά 35αριά χρόνια, ψάχνοντας κιθαρίστα; Είσαστε έτοιμοι για ένα ωραίο ταξιδάκι πίσω στο χρόνο; Πάμε μαζί να δούμε μερικές από τις πιο σπάνιες και ανέκδοτες φωτογραφίες των αγαπημένων μας ροκ σταρ. 



John Lennon και Mick Jagger ή αλλιώς Beatles και Rolling Stones σε μία από τις ελάχιστες συνευρέσεις τους. Θρύλοι, αλλά και μεγάλοι αντίπαλοι στη βρετανική ροκ κουλτούρα.
Όταν ο Jimmy ξυπνάει. Μην αναρωτηθείτε για ποιον Τζίμι μιλάμε. Μόνο ένας υπάρχει κι αυτός είναι ο Hendrix, όχι ο Ντουρμάζ του Ολυμπιακού!


Οι Iron Maiden πίσω στο 1980 σε μία από τις τελευταίες τους φωτογραφίες με τον τραγουδιστή Paul Di Anno (δεξιά), προτού τον αντικαταστήσει ο Bruce Dickinson λόγω καταχρήσεων του πρώτου, οι οποίες είχαν προκαλέσει προβλήματα στη φωνή του. 


Οι Maiden πηγαίνουν γυμναστήριο και το χαβαλεδιάζουν! Πόστερ, το οποίο πούλαγε σαν τρελό κάποτε στα περιοδικά, όταν τα «σούπερ Κατερίνα» και «Μανίνα» έδιναν αφίσα του Peter Andre και της «Χουάνα η παρθένα»!


Τεράστιοι σταρ και μεγάλοι χαβαλέδες. Οι Iron Maiden έχουν αφήσει ιστορία στη μουσική σκηνή και πάντα διασκεδάζουν αυτό που κάνουν. Πόσες γυναίκες, άραγε, θα ήθελαν να βρίσκονται σ’ αυτή τη θέση;


Axl και Slash, δηλαδή Guns NRoses, στα καλύτερά τους…


Ο Ozzy Osbourne τραγουδάει το Crazy Train και δαγκώνει ζωντανά, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, μία νυχτερίδα! Τρελό δεν ήταν το τραίνο, αλλά ο ίδιος ο Ozzy… 


Τη Ζανζιβάρη δεν τη γνωρίζει κανείς. Χώρα είναι. Όχι, μην απορείτε. Είναι ημιαυτόνομη περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική. Και, μάλιστα, είναι η γενέτειρα του θρυλικού Freddie Mercury των Queen… Εδώ ο τύπος παίρνει έναν υπνάκο, προτού πάει να τα «τσούξει» στο μπαρ «Mercury», το οποίο είναι γεμάτο από φωτογραφίες του μεγάλου Freddie κι από αντικείμενα που τον θυμίζουν.


Το Kurt Cobain Landing είναι ένα μικρό πάρκο στην αρχή της γέφυρας Young Street Bridge, στο Aberdeen της Washington, της γενέτειρας του τραγουδιστή των Nirvana, το οποίο αποτέλεσε και την έμπνευση για το «Something in the Way».


Εδώ βλέπετε την πρώτη, από τις συνολικά δύο, διάσημη bed-in διαμαρτυρία της Yoko Ono και του John Lennon. Πραγματοποιήθηκε στην προεδρική σουίτα (σήμερα δωμάτιο 902) του Amsterdam Hilton το 1969. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, μπορεί να μείνει στο συγκεκριμένο δωμάτιο του Λένον και της Γιόκο με τις τιμές να ξεκινούν από τα 899 καναδικά δολάρια (719 αμερικανικά δολάρια) τη βραδιά για δύο άτομα! Περίπου 650 ευρώ, τίποτα…


Φωτογραφία από το σπίτι του Elvis Presley. Ο μεγαλύτερος σταρ του rock nroll άφησε εκεί την τελευταία του πνοή στις 16 Αυγούστου του 1977. Σήμερα, η κατοικία προσελκύει περί τους 600.000 επισκέπτες ετησίως, μεταξύ των οποίων και αρκετοί διάσημοι, όπως ο Τζορτζ Μπους, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και ο Σερ Πωλ Μακάρτνεϊ. Ο οποίος είχε αφήσει και μία κιθάρα στον τάφο του Έλβις, έτσι ώστε να μπορεί να «παίζει στον Παράδεισο»!


Ο Elvis παίζει μπιλιάρδο (bank pool) με τον πατέρα του. Και τα κορίτσια ξελιγώνονται…


Οι Rolling Stones σε μια φάση… τυριού και αχλαδιού παίζουν τραγούδια τους, με τον Jagger, πάντως, να νυστάζει οικτρά.


Wtf?! Σαν να αναρωτιέται «τι σκατά είναι αυτό;», κάνει ο Steven Tyler των Aerosmith για την μπύρα που κρατάει…


Οι Iron Maiden ψάχνουν για δεύτερο κιθαρίστα, πίσω στο 1979. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να καλέσει μετά τις 19.30! Μόνο να μην είναι αγχωμένος και ψαρωμένος, ακόμη είναι semi-pro (ημι-επαγγελματίες), όπως τονίζουν! Χαχαχα…



Ο Elvis έκανε τα πάντα. Μεταξύ άλλων και καράτε, του φίλου και δασκάλου του, Ed Parker. Το Ed Parker’s Kenpo Karate. 


Όταν ο Bon Jovi έκανε το μοντέλο…


Πώς ξυπνάνε οι Metallica! Με τσιγάρο και μπύρα!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου