Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

"Sexy and I know it" or not...


"Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποιος είναι ο πιο sexy άνδρας στον πλανήτη;" ρώτησε ο Beckham και ο καθρέφτης απάντησε, "Μα εσύ David, φυσικά!" Μολονότι ο ίδιος δήλωσε ότι δεν νιώθει ούτε sexy, ούτε ελκυστικός, με χαρά αποδέχτηκε τον τίτλο που του απονεμήθηκε από το περιοδικό People, αφήνοντας πίσω του τον Chris Hemsworth.


Τις πταίει; 

Η γυναίκα σου ισχυρίζεται ότι προτιμά τους μελαχρινούς, κι όμως για τον David θα έκανε μια εξαίρεση, ακόμη κι αν αδιαφορεί παντελώς για το offside και αγνοεί τι είναι το corner. Δεν την ενοχλεί καν η ψιλή και διαπεραστική φωνή του!
Μήπως φταίει η ξανθιά κόμη που διαρκώς αλλάζει χτένισμα; Το αινιγματικό μειδίαμα που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες; Οι καμπάνιες εσωρούχων που στοιχειώνουν τις μνήμες και τις φαντασιώσεις των γυναικών; Τα αμέτρητα tattoos; Το ταλέντο; Το στυλ; Το χρήμα; Η φιλανθρωπία;  Ή μήπως η γοητεία των 40, που σε κάνει να ελπίζεις ότι ο χρόνος θα σου φερθεί το ίδιο γενναιόδωρα; 
Όποιος και αν είναι ο λόγος, είτε κράζεις, είτε θαυμάζεις, ο Beckham  εδώ και δυο δεκαετίες έχει αποδείξει ότι ξέρει να πλασάρει και τελικώς να "πουλάει" την εικόνα του σε πλήθη που είναι έτοιμα να "καταναλώσουν" κάθε πτυχή της δημόσιας και ιδιωτικής του ζωής. Απόδειξη; Η περιουσία του ζεύγους Beckham υπερβαίνει ακόμη και τη βασιλική. Αν λοιπόν θέλεις έστω και λίγη από τη λάμψη του... "Κάντο όπως ο Beckham"! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου