Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Τι μπουκάλι θα πάρεις, για να μη σε πουν "θείο"...


Γιορτές έρχονται, όλο και κάποια επίσκεψη θα προκύψει. Δωράκι; Μη βγάλετε την «υποχρέωση» με ένα μπουκάλι Johnny (εκτός κι αν είναι το black), Haig, ούτε με κάνα κρασί Apelia, εκτός κι αν είστε συνταξιούχος σερβιτόρος άνω των 70 ετών ή η κυρά Κατίνα, η γιαγιά του φίλου, του γνωστού. Δεν είστε, όμως. Δεν θα μπορούσατε να είστε και ταυτόχρονα να διαβάζετε το properman.gr, εκτός κι αν βρήκατε κάποιον υπολογιστή ξεχασμένο, αναμμένο…

Εμείς θα σας προτείνουμε μπουκάλια αλκοολούχων ποτών, ξεχωριστά, διαφορετικά, ντιζαϊνάτα, τα οποία εκτός από το πολύ ποιοτικό περιεχόμενο, θα κλέψουν τις εντυπώσεις με την παρουσίασή τους. Τρέξτε σε κάβες, στο διαδίκτυο, στο ebay, κάντε παραγγελίες, εντυπωσιάστε.

Αλεπού - Πότσιος



Από τους αμπελώνες του Πότσιου στο αμφιλοχικό Άργος, έρχεται η «Λευκή Αλεπού». Αισθητικά σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Ο οινοποιός έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στο design (σε όλη του τη συλλογή, σε λευκά, κόκκινα και ροζέ) και το Μοσχοφίλερό του έχει εκτός από γεύση και πολύ ωραία εμφάνιση.

Πλαγίως – Κτήμα Βιβλία Χώρα



Κρασί διεθνών προδιαγραφών, Merlot και Αγιωργίτικο στα καλύτερά τους, σπουδαίο και στη γεύση και στο μάτι. Ιδανικό για δώρο.

Ούζο «Παρτουζάκι» - Αποστάγματα Κρήτης



Πριν απ' όλα, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το όνομα του συγκεκριμένου ούζου είναι αληθινό! Έρχεται από την Κρήτη με… άγριες διαθέσεις και πίνεται με παρέα! Ιδανικό και… ηδονικό, αν πηγαίνετε επίσκεψη σε φίλους, νεαρούς σε ηλικία, με αίσθηση του χιούμορ.
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εφοδιαστείτε με αρκετά τεμάχια, για να είσαστε και proper. Τι, με μία φιάλη θα τη βγάλετε;

Trooper Beer – Iron Maiden



Η ζυθοποιία Robinson's σε συνεργασία με το κορυφαίο heavy metal band, Iron Maiden, λάνσαρε στην αγορά την μπύρα Trooper, από το ομώνυμο τραγούδι του θρυλικού γκρουπ, με σήμα τον Eddie φυσικά. Ιδανικό δώρο για τον… κάφρο, συγγνώμη για τον πορωμένο και αμετανόητο ροκά-μεταλά φίλο σας.
Ale μπύρα με βαθύ χρυσό χρώμα και κυρίαρχες νότες λυκίσκου και βύνης. Τα είδη λυκίσκου που χρησιμοποιούνται είναι Goldings, Bobec και Cascade. Πάρτε διψήφιο αριθμό φιαλών για δώρο. Θα τις πιείτε γρήγορα. Και προσοχή. Μην πετάξετε τα μπουκάλια…

Dark Cave – Τσιλιλής



Τώρα θα αναρωτηθείτε: «Μα, θα πάω τσίπουρο για δώρο»; Ναι, θα το πάτε και είμαι σίγουρος ότι μόλις το πιείτε θα πείτε κι ένα τραγούδι. Με την καλή έννοια πάντα. Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο τσίπουρο, αλλά για μία κορυφαία επιλογή.
Παράγεται από φρέσκα ζυμωμένα στέμφυλα σταφυλιών υψηλής ποιότητας από τη Θεσσαλία, παλαιώνει αργά και υπομονετικά για 5 χρόνια σε δρύινα βαρέλια και το αποτέλεσμα είναι να έχει μελωμένα αρώματα, όπως αποξηραμένα δαμάσκηνα, σταφίδες, φλούδες περγαμόντου, αλλά και πικάντικα, όπως βανίλια, σοκολάτα και μοσχοκάρυδο! Θα πάθει πλάκα και ο θείος από το Βόλο, αυτός, ο ειδικός στα τσίπουρα, ενώ με τέτοιο δώρο κανείς δεν θα πει εσάς «θείο».

Gin del professore Monsieur



Ένα σπάνιο, συλλεκτικό gin από την ομάδα "The Jerry Thomas Project" στη Ρώμη. Ένα κρυστάλλινο gin με φοβερά αρώματα, ιδιαίτερη vintage ετικέτα, σε πραγματικά ελάχιστες ποσότητες.

Elk & Wolf Chardonnay



Ξεχωρίζει για τη μίνιμαλ αισθητική του, το λογότυπο, το εργοστασιακό χρώμα, αλλά και για την κατασκευή του, αφού έχει χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου αλουμίνιο! Μέσα σ' αυτό το μπουκάλι κρασί οι Άγγλοι έχουν «κρύψει» και ένα πολύ νόστιμο Σαρντονέ.

Roberto Cavalli Vodka



Ανεβαίνουμε στην τιμή (φτάνουμε κοντά στα 60 ευρώ εδώ!), αλλά αγοράζουμε Cavalli. Η ποιότητα, συγγνώμη, το όνομα, πληρώνονται… Σχεδιαστικά είναι πολύ μπροστά, δεν έχει καμία σχέση με Στόλι και τις λοιπές. «Πουλ μουρ», λοιπόν. Εντάξει, δεν θα την πάτε δώρο στον κυρ-Μήτσο, ούτε στην πρώην σας. Στη νυν, όμως;;;

Blanton' s Bourbon



Μπέρμπον ουίσκι σημαίνει αμερικάνικο ουίσκι. Το Blanton's συγκεκριμένα είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή. Με πικάντικο άρωμα από αποξηραμένα εσπεριδοειδή και φλούδες πορτοκαλιού, με έναν… υπαινιγμό καραμέλας και βανίλιας. Όλο το μπουκάλι, με το αλογάκι σήμα κατατεθέν, είναι ένα «ενθύμιο» από μόνο του.

Firestarter Vodka


Έχοντας τόσα χρόνια τους Ρώσους πάνω από το κεφάλι τους, κάτι θα έπρεπε να έχουν μάθει καλά οι Μολδαβοί εκτός από τη γλώσσα. Με τη βότκα Firestarter δείχνουν τουλάχιστον ότι έμαθαν να παράγουν καλά και να εμφιαλώνουν ακόμη καλύτερα. Για την ακρίβεια, εντυπωσιακά.
Το μπουκάλι έχει σχήμα και σχέδιο πυροσβεστήρα, είναι τόσο ιδιαίτερο που δεν νοιάζεσαι αν με το περιεχόμενο θα… πάρεις φωτιά! Σαν βότκα δεν είναι η καλύτερη, κυκλοφορούν ποιοτικότερες εκεί έξω, για δώρο, πάντως, είναι ό,τι πρέπει.

Cosa Nostra Whiskey



Ένα Scotts whiskey 3 ετών σε εντυπωσιακό μπουκάλι, το οποίο παραπέμπει σε tommy gun, όπλο της ιταλικής μαφίας, Κόζα Νόστρα! Μεγάλο… όπλο τελικά η εμφάνιση!

Crystal Head Vodka



Premium βότκα από τον Καναδά, χωρίς πρόσθετα, σε ακόμη πιο premium εμφάνιση. Το κρυστάλλινο κρανίο είναι «όλα τα λεφτά». Αν τα έχετε πάρει στο κρανίο και δεν βρίσκετε δώρο, μην ταλαιπωρείστε. Παραγγείλτε τη άμεσα για να την έχετε in time.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου