Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

"Ο μαδαφάκας με το καπέλο"


Αν συμφωνήσουμε ότι η ελληνική τηλεόραση και ο κινηματογράφος δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους, για το θέατρο μάλλον δεν ισχύει το ίδιο. Υπάρχουν αρκετές αξιόλογες παραστάσεις εκεί έξω και μία από αυτές είναι… «ο Μαδαφάκας με το καπέλο». Κι αν χθες, Κυριακή, μείνατε μέσα (αν ο λόγος ήταν το Βέροια-Παναθηναϊκός είσαστε για… κρέμασμα!), δεν πειράζει.

Υπάρχουν παραστάσεις και Δευτέρα-Τρίτη βραδάκι. Δώστε του την ευκαιρία. Θα το απολαύσετε. Πάμε να δούμε περί τι… μαδαφάκα προκειται.


Καταρχήν, πρόκειται για μια σύγχρονη αμερικάνικη κωμωδία, που μιλά για την αντρική φιλία, τον ανομολόγητο πόθο, τον ξεπεσμένο έρωτα, αλλά και την παντοτινή αγάπη. Κι όλα αυτά, πασπαλισμένα με... πολλά ναρκωτικά, άφθονο αλκοόλ, ένα ξεχασμένο καπέλο και ένα όπλο!

Λίγα λόγια για το σενάριο ενός έργου που θα σας κάνει να γελάσετε, να κλάψετε, να προβληματιστείτε, να θελήσετε στο τέλος να το προτείνετε και σε φίλους… Ο τύπος μόλις αποφυλακίστηκε. Μόλις βρήκε δουλειά. Μόλις είναι έτοιμος να κάνει έρωτα με τη γυναίκα της ζωής του. Μόλις είναι έτοιμος να ξαναφτιάξει τη ζωή του μαζί της. Και τότε, δίπλα από το κρεβάτι της, βλέπει το καπέλο. Ένα αντρικό καπέλο. Και ο κόσμος -του- γυρίζει ανάποδα. Είναι έτοιμος να τα διαλύσει όλα με ένα σκοπό: να μάθει ποιανού… μαδαφάκα (mother fucker, καλά καταλάβατε) είναι το καπέλο...

Αντρέας Κοντόπουλος
Πρόκειται για μεταφορά του έργου του Στίβεν Άντλι Γκίρκις (Βραβείο Πούλιτζερ 2015) από τον τιμημένο με το βραβείο Χορν, Θάνο Τοκάκη. Ο οποίος πρόσθεσε και... αριστοφανικά στοιχεία και το έκανε ακόμη καλύτερο! Παίζουν αρκετά ταλαντούχοι και αξιόλογοι ηθοποιοί, όπως ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Αντρέας Κοντόπουλος, ο Κώστας Κορωναίος, η Ειρήνη Μπούνταλη και η Ειρήνη Φαναριώτη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Γενική είσοδος: 12€
Ατέλεια & ανέργων: 8€
Τηλέφωνο και ώρες κρατήσεων: +30210 7235 842 (ώρες 11:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00)

Θέατρο «Skrow»

Αρχελάου 5, Παγκράτι
Από 1η Νοεμβρίου έως 12 Ιανουαρίου 2016
Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00
Κυριακή στις 22:30
Διάρκεια: 100′

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου