Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ρε Ιάπωνα... WHAT THE F_CK???


Λατρεύω τους Ιάπωνες για πολλούς λόγους. Για τις πολεμικές τέχνες, την πειθαρχία τους, τα αυτοκίνητά τους και γενικά για την τεχνολογική τους γνώση, ανάπτυξη, για όλα τα επιτεύγματά τους σε διάφορους tech τομείς. Όταν ασχολούνται με κάτι, το κάνουν πολύ σοβαρά, δίνοντας έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια, γι' αυτό σπανίως παρουσιάζουν βλάβες τα γιαπωνέζικα προϊόντα.

Υπάρχουν, όμως, στιγμές, που οι Ασιάτες φίλοι μας -οι Κινέζοι είναι από άλλο ανέκδοτο-, ξεπερνούν και τους εαυτούς τους (εμένα σίγουρα). Είναι οι στιγμές, που η εφευρετικότητα και η ευρεσιτεχνία σηκώνουν τα χέρια ψηλά και φωνάζουν δυνατά… WHAT THE F_CK?


ΜΩΡΟ ΜΟΥ... ΣΚΟΥΠΙΣΕΣ;


Έχετε παιδί, κυλιέται και σέρνεται συνέχεια μέσα στο σπίτι κι εσείς βαριέστε οικτρά να σκουπίσετε; Τώρα με το νέο φορμάκι-σκούπα, θα κάνει το μωρό αντί για σας τη… βρώμικη δουλειά!

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ


Θέλετε να τραβήξετε ένα φωτογραφικό πανόραμα στις διακοπές σας, αλλά το χέρι σας δεν είναι σταθερό και φοβάστε ότι θα βγει θολό και κουνημένο;

Οι Ιάπωνες σας δίνουν τη λύση. Φοράτε στο κεφάλι το ειδικό καπέλο με τις θήκες για τις κάμερες, κρατάτε το χειριστήριο, αλλά και το κεφάλι σας σταθερό (πιο εύκολα το κεφάλι από το χέρι) και με τα ειδικά κουμπάκια, κάνετε όλη τη δουλειά!

ΚΩΛΟΣΚΟΥΠΙΣΟΥ ΑΦΟΒΑ!


Έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί άνθρωποι πλένουν τα χέρια τους και μετά επειδή βαριούνται να πάρουν μια πετσέτα για να τα σκουπίσουν, το κάνουν πάνω στο παντελόνι τους!

Τέρμα πια. Με τα ειδικά πετσετάκια, τα οποία κουμπώνουν στο πίσω μέρος του παντελονιού, θα μπορείτε να σκουπιστείτε άφοβα, χωρίς να βρέξετε τα ρούχα σας…

FULL METAL ΝΥΧΙΑ


Προσπαθείτε να κόψετε τη φλούδα από ένα φρούτο με τα δάχτυλά σας και επειδή είναι σκληρή, χαλάτε ή σπάτε τα νύχια σας; Το ίδιο κι όταν προσπαθείτε να ανοίξετε μια κονσέρβα ή κάποιες φορές και ένα κουτάκι αναψυκτικού; Με το ειδικό γάντι, που διαθέτει… μεταλλικά νύχια δεν θα πονέσετε ή ταλαιπωρηθείτε ποτέ ξανά!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ...


Πόσες φορές έχετε φοβηθεί, κόβοντας για παράδειγμα κάποιο κρέας, ότι κατά λάθος μπορεί να κόψετε και τα ίδια σας τα δάχτυλα; Γι' αυτό, λοιπόν, θα παίρνετε από δω και στο εξής ένα πλαστικό χέρι, θα το κρατάτε σταθερά με το δικό σας, το πλαστικό χέρι θα ακουμπάει στο επιθυμητό σημείο του κρέατος ή του τυριού για να μπορεί να κοπεί και με το άλλο σας χέρι θα κόβετε κανονικά και χωρίς φόβο!

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ!


Λείπει ο σύντροφός σας ή μένετε μόνη και έχετε ανάγκη από παρέα, ειδικά όταν κοιμόσαστε; Το ειδικό μαξιλάρι σας τα προσφέρει όλα! Είναι μαλακό και ανατομικό, μα το κυριότερο είναι ότι έχει το σχήμα ενός αντρικού κορμιού, με θώρακα, κοιλιακή χώρα και φυσικά ένα χέρι, έτσι ώστε όταν εσείς κοιμάστε, να νιώθετε ότι σας παίρνει κάποιος αγκαλιά! Ζεστασιά, θαλπωρή, παρέα, όλα σε ένα!

ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΕ... ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ!


Πώς θα μπορούσατε να φάτε το αγαπημένο σας γίγας μπέργκερ, χωρίς να αισθάνεστε ίχνος ντροπής, εσείς ειδικά οι γυναίκες, για το αν σας βλέπουν να ανοίγετε τόσο πολύ το στόμα ή να πασαλείφεστε από τις σάλτσες;

Έτσι… Με αυτό το ειδικό πανί-πετσέτα, το οποίο από την εξωτερική πλευρά και καλύπτοντας το μπέργκερ ή το σουβλάκι σας, δείχνει ένα πολύ ωραίο στόμα να χαμογελά, με αποτέλεσμα εσείς να μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε από πίσω, αμέριμνη!

ΟΜΠΡΕΛΑ... ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ


Βρέχει καταρρακτωδώς και η ομπρέλα δεν μπορεί να σας προστατεύσει, αλλά συνάμα ντρέπεστε να βγείτε έξω ντυμένος-η από πάνω μέχρι κάτω με μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών.

Η λύση για σας είναι η συγκεκριμένη… ομπρέλα κουβούκλιο, τη λέτε και προφυλακτικό! Ό,τι πιο κοντά σε… ολόσωμη σικάτη σακούλα. Εντάξει, δεν είναι Armani, το αναγνωρίζουμε, τη δουλειά της όμως την κάνει και μάλιστα με στυλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου