Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Captain America vs Iron Man: Χαμός...


Εμφύλιος πόλεμος. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Κάπτεν Αμέρικα απέναντι στον άνθρωπο-ατσάλι, γνωστό και ως Άιρον Μαν. Η S.H.I.E.L.D. και κατά συνέπεια η Marvel διχοτομείται και μαζί τους ένας ολόκληρος κόσμος, των φίλων των σούπερ ηρώων, διχάζεται μπροστά στο δίλημμα σε ποιανού την πλευρά να βρίσκεται.

Το νέο blockbuster, Captain America: Civil War, έρχεται στις 5 Ιουνίου του 2016 και αναμένεται να σπάσει ταμεία όπως τα Captain America, Iron Man και φυσικά τα Avengers. Οι εκδικητές μαζεύονται και πάλι, αυτή τη φορά όχι για να κυνηγήσουν κάποιον μεγάλο κακό, αλλά για να σώσουν τον κόσμο από τους... ίδιους!

Ο πιστός στρατιώτης Στιβ Ρότζερς έχει γίνει λίγο... άπιστος, με αποτέλεσμα να έχουν πιάσει τα... μητρικά του τον Κάπτεν Αμέρικα και ο Τόνι Σταρκ, κλασικός... ζαλάδας, ειρωνικός και εφετζής όπως πάντα, δεν θέλει πολύ για να έρθει σε σύγκρουση μαζί του.


Ο Captain America παίρνει με το μέρος του τον Hawkeye, τον Falcon και τον Μπάκι, ο Iron Man τον War Machine και γίνεται το έλα να δεις... Απουσία παίρνουν οι Thor και Hulk. Ίσως αν ήταν εκεί ο τρελός ή ο Θεός του Κεραυνού να είχαν λήξει όλα γρήγορα ή μάλλον μπορεί και πιο καταστροφικά...


Εμείς αναμένουμε... αναμμένοι πάντως τη νέα ταινία για να απολαύσουμε και πάλι τη Θεά Σκάρλετ Γιόχανσον ως "Μαύρη Χήρα". Δώστε Σκάρλετ στο λαό και αφήστε τους τσαμπουκάδες για τους άλλους. Για τα παιδάκια. Ή μάλλον για τα γερόντια... Πόσο χρόνων είπαμε είναι ο Κάπτεν Αμέρικα;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου