Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ετήσιο IRON MAIDEN live party: Up the irons!


Χριστούγεννα του 1975. Στο ανατολικό Λονδίνο, στο Λέιτον, ιδρύονται οι Iron Maiden. Εκείνη η βροχερή, κρύα μέρα και μια απόφαση του μπασίστα, Steve Harris, έμελλαν να αλλάξουν την ιστορία της hard rock και της heavy metal μουσικής σκηνής. Οι Maiden παίρνουν… σιδερένια σάρκα και οστά, ο χρόνος αποκτά χώρο και το αντίστροφο, η χέβι μέταλ γίνεται επιστήμη κι όλα αυτά, θρύλος. Ένας θρύλος, ζωντανός μέχρι σήμερα και για πάντα. Ένας θρύλος με εκατομμύρια πιστούς οπαδούς σε κάθε γωνιά της γης, με χιλιάδες fan club.

Ένα απ' αυτά, από τα πλέον ενεργά και οργανωμένα, είναι το ελληνικό, το Iron Maiden the Greek FC, το οποίο ετοιμάζεται για το καθιερωμένο του ετήσιο γιορτινό Maiden live στο «Lazy Club», στις 30/12/2015. Ενημερωθείτε properly για όλα και μην ξεχνάτε: Up the irons!




Το ελληνικό κλαμπ φίλων των Iron Maiden, λοιπόν, μαζί με τους Maidenance, ένα κορυφαίο Iron Maiden tribute band, επιστρέφουν με το καθιερωμένο γιορτινό τους live party, στο «Lazy». Ετοιμαστείτε να… ξε-σπάσετε, να ταξιδέψετε στους ήχους των Trooper, Hallowed be thy name, Sign of the Cross, Alexander the Great, Aces High, Fear of the dark, Seventh son of the seventh son (στοπ εδώ, διότι υπάρχουν άλλες… 1537 κομματάρες τους!), να κάνετε ένα διαφορετικό ρεβεγιόν, λίγο πριν από το «κανονικό» (;) ρεβεγιόν σας…

Όλες οι πληροφορίες για το live:


«Iron Maiden the Greek FC και Maidenance στο Lazy Club 30/12/2015. Τέσσερις ημέρες μετά το «ζέσταμα» στο ετήσιο party του Metal Hammer στο Fuzz, οι Maidenance (Iron Maiden tribute band) επιστρέφουν με το καθιερωμένο γιορτινό τους live στο Lazy.

Ανανεωμένοι, με νέο τραγουδιστή, καινούριο υλικό και ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από οπαδούς για οπαδούς, θα μας κάνουν να θυμηθούμε γιατί παραμένουν ένα από τα κορυφαία tributes στους θρυλικούς βρετανούς.

Ειδικά για εκείνη τη βραδιά η είσοδος στο Lazy θα είναι μειωμένη στα 8€ με μπύρα ή κρασί, ενώ το live θα ξεκινήσει στις 22:30 προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι εργάζονται την επόμενη μέρα.

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε ακόμη μια φορά μεγάλες στιγμές και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τους ύμνους των Iron Maiden.

Όπως πάντα, με την υποστήριξη του Iron Maiden the Greek FC.

UP THE IRONS!!!!!!».

http://www.ironmaidenfc.gr/


ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ… ΜΠΥΡΩΪΝΗ!
«UP THE BEEROINS!!!»


Ένα από τα εκατοντάδες προϊόντα που κυκλοφορούν με το σήμα, την επιμέλεια και την αγάπη των Maiden, το πιο γλυκόπιοτο σίγουρα, είναι η μπύρα Trooper. Εταιρεία εισαγωγής-αντιπρόσωπος είναι η UNIBRAU HELLAS και όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της στο info@unibrau.gr.


Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!

Βόρεια Μακεδονία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Σκόπια, Μακεδονία των Σκοπίων, σλαβική Μακεδονία, Μακεδονία σκέτη, Νότια Σερβία, Βόρεια της Θεσσαλονίκης, Ανατολικά των ΗΠΑ, Μακεδονία του Βαρδάρη, το… παλαμάρι του βαρκάρη, ε, αϊ σιχτίρ πια! Η ιστορία δεν ξεγράφεται, ούτε μπορούν κάποιοι να τη γράψουν εκ νέου, κατά το δοκούν.


Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική, ο Μέγας Αλέξανδρος ο μεγαλύτερος Έλλην όλων των εποχών (κατ' εμέ τουλάχιστον, όσο και βαθύτατα σωκρατικός να είμαι) και οι Maiden έχουν τιμήσει με το παραπάνω την ιστορία μας και το όνομά του. Με το επικό Alexander the Great, από το άλμπουμ Somewhere in Time (1986).

Ας θυμηθούμε τους στίχους:

«My son ask for thyself another
Kingdom, for that which I leave
is too small for thee"
(King Philip of Macedonia - 339 B.C.)

Near to the east
In a part of ancient Greece
In an ancient land called Macedonia
Was born a son
To Philip of Macedon
The legend his name was Alexander

At the age of nineteen
He became the Macedon King
And he swore to free all of Asia Minor
By the Aegian Sea
In 334 B.C.
He utterly beat the armies of Persia

[Chorus]
Alexander the Great
His name struck fear into hearts of men
Alexander the Great
Became a legend 'mongst mortal men

King Darius the third
Defeated fled Persia
The Scythians fell by the river Jaxartes
Then Egypt fell to the Macedon King as well
And he founded the city called Alexandria


By the Tigris river
He met King Darius again
And crushed him again in the battle of Arbela
Entering Babylon
And Susa, treasures he found
Took Persepolis the capital of Persia

[Chorus]
Alexander the Great
His name struck fear into hearts of men
Alexander the Great
Became a God amongst mortal men

A Phrygian King had bound a chariot yoke
And Alexander cut the 'Gordian knot'
And legend said that who untied the knot
He would become the master of Asia

Hellenism he spread far and wide
The Macedonian learned mind
Their culture was a western way of life
He paved the way for Christianity

Marching on, marching on
The battle weary marching side by side
Alexander's army line by line
They wouldn't follow him to India
Tired of the combat, pain and the glory

Alexander the Great
His name struck fear into hearts of men
Alexander the Great
He died of fever in Babylon».


ΥΓ.: Αθεράπευτα Μεϊντενικός, λάτρεψα τα πρώτα άλμπουμ και τη hard rock, punk rock, φωνή του Πωλ Ντι Άννο, ερωτεύτηκα τη heavy και μελωδική φωνάρα του Μπρους Ντίκινσον, όπως και όλους τους δίσκους και τα τραγούδια με τον αγαπημένο μου -μετά τον Λι- Μπρους, αλλά σεβάστηκα και δέ(χ)θηκα και τον Μπλέιζ Μπέιλι, του επικού Sign of the Cross (X Factor).

Για μένα δεν τέθηκε ποτέ ερώτημα-δίλημμα Iron Maiden ή Metallica και βάλτε στη θέση των Αμερικανών όποιους θέλετε, από τους Judas Priest έως και τους Black Sabbath. Μπορώ να βρω αμέτρητους λόγους για να… παντρευτώ ξανά μαζί τους, από το Wasting Love, το Strange World και το Tears of the Dragon του Μπρους, μέχρι το Flight of Icarus, το The Clansman και το Futureal, μα κανέναν για να «χωρίσουμε».

Δεν γεννηθήκαμε μαζί, εγώ ήρθα στο φως το 1981, λίγο μετά το Killers, αλλά φτιαχτήκαμε για να ζήσουμε και να πορευτούμε παρέα. Τα Χριστούγεννα του 1975 ήταν τα καλύτερα, που… δεν έζησα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου